Ledare

Marina


Här har vi en tjej som älskar nya utmaningar och som sällan sitter stilla. Det var först i vuxen ålder som Marina fann intresset för att röra på kroppen på olika sätt och har hunnit med att prova det mesta. Marina har bland annat tränat och tävlat i bugg och tycker mycket om att ”svänga de lurviga” på dansbanorna runt om i landet.


Ser du Marina på dansbanan, hälsa gärna, annars träffar du henne i sporthallen där hon leder dig genom Stationsfysen. Väl mött!Malin


Malin tar emot dig och ditt barn på våra älskade Barngympapass! Malin har lagt ridbyxorna på hyllan men älskar att röra på sig i alla former. Hon har ett brett intresse och tycker om allt ifrån gympapass till att ta med sig sin familj ut på en skogstur.


När Malin tar på sig gympadojjorna flödar kreativiteten och hon tar med barnen på en glädjerik och spännande gympastund. 


Kontakta Malin

Mobil: 073-529 41 38


AnneSophie


Här har vi en pigg och glad tjej i sina bästa år som gärna umgås med familjen där allt från cykling, golf och skidåkning förekommer. AnneSophie har lång erfarenhet sedan det glada 80-talet då det kallades workout och hon bar neonrosa benvärmare!


AnneSophie älskar den glädje och kick hon får genom att leda ett gruppträningspass och visst delar hon med sig till oss som kommer till hennes Gympa For Fun! Men AnneSophie nöjer sig inte där utan du träffar henne också på våra olika yogapass.


Kontakta AnneSophie

Mobil:070-283 05 40

Miranda


Miranda älskar att vara ute och röra på sig och då helst tillsammans med hela familjen.

Hon tycker om allt ifrån sköna promenader, tuffa fyspass till svängiga danspass.

När hon gör något gör hon det med 200% som insats. Miranda leder Gympa med Swing, Danzy och Stationsfys!


Ni som gillar att träna hela kroppen och samtidigt dansa loss till musik är varmt välkomna på hennes pass!


Kontakta Miranda

Mobil: 073-506 45 86

Evelina


En ny familjemedlem i Gymmixfamiljen har vi här! Vi är glada över att få välkomna Evelina till oss. När musiken sätter igång har hon svårt att sitta still och dansen tillsammans med sången kommer liksom av sig själv så bli inte förvånade om Ni får ett shownummer på hennes aerobicpass.


Evelina älskar när träningen är rolig i kombination med att man blir trött. När hon inte lär folk att borsta tänderna hänger hon gärna med familjen.  
Britt-Marie " Bitte"


Träning i alla former är ett stort intresse för Bitte och gör henne både pigg och glad.

Hon älskar att vara med sina barn och barnbarn och då gärna ute i naturen där Bitte trivs bäst.


Bitte är en riktig klippa och vår hjälpledare! Du möter henne bland annat tillsammans med Malin på våra Barngympapass.

Copyright © GymMix Habo 2014. All Rights Reserved.