Ledare

Våra ledare hösten 2022

Miranda


Miranda älskar att vara ute och röra på sig och då helst tillsammans med hela familjen.

Hon tycker om allt ifrån sköna promenader, tuffa fyspass till svängiga danspass.

När hon gör något gör hon det med 200% som insats. Miranda leder denna termin både Gympa med swing och cirkelfys!


Ni som gillar att träna hela kroppen eller dansa loss till musik är varmt välkomna på hennes pass!Rakel


Här är en glad och positiv tjej som alltid har nära till skratt! Rakel gillar när ett träningspass är så roligt att man slutar tänka på hur tungt det är. Det kan hända att ni hör henne sjunga med till låtarna och lägga till ett extra rumpskak när hon får feeling. När Rakel inte får magmuskler av att skratta så får hon det genom sina corepass. Hon kommer även leda cirkelfys i Fagerhus, sporthallen vilken hon själv växte upp i som barn.


Träffar ni inte Rakel i sporthallarna finner ni henne troligen i trädgården med familjen, mitt uppe i att vinna ett brädspel eller på jobbet bland bullar och kakor. Jooo, träning och fika går faktiskt att kombinera!


Evelina


Här har vi Evelina. När musiken sätter igång har hon svårt att sitta still och dansen tillsammans med sången kommer liksom av sig själv så bli inte förvånade om Ni får ett shownummer på hennes pass.


Evelina älskar när träningen är rolig i kombination med att man blir trött. När hon inte lär folk att borsta tänderna hänger hon gärna med familjen.  
AnneSophie


Här har vi en pigg och glad tjej i sina bästa år som gärna umgås med familjen där allt från cykling, golf och skidåkning förekommer. AnneSophie har lång erfarenhet sedan det glada 80-talet då det kallades workout och hon bar neonrosa benvärmare!


AnneSophie älskar den glädje och kick hon får genom att leda ett gruppträningspass och visst delar hon med sig till oss som kommer till hennes klasser! AnneSophie träffar du denna termin på våra olika yogapass.


Britt-Marie " Bitte"


Träning i alla former är ett stort intresse för Bitte och gör henne både pigg och glad.

Hon älskar att vara med sina barn och barnbarn och då gärna ute i naturen där Bitte trivs bäst.


Bitte är en riktig klippa och vår hjälpledare! Du möter henne på flera av våra klasser.


Lediga ledare och vikarier

Marina


Här har vi en tjej som älskar nya utmaningar och som sällan sitter stilla. Det var först i vuxen ålder som Marina fann intresset för att röra på kroppen på olika sätt och har hunnit med att prova det mesta. Marina har bland annat tränat och tävlat i bugg och tycker mycket om att ”svänga de lurviga” på dansbanorna runt om i landet.


Ser du Marina på dansbanan, hälsa gärna, annars träffar du henne i sporthallen där hon leder dig genom svettiga fartfyllda klasser. Väl mött!Emilia


Emilia är tjejen som älskar att få vara galen och kreativ. Är det inte i pianospelet så är det på dansgolvet. Hon har ett stort hjärta för musik och älskar när man känner musiken i kroppen. Emilia tackar aldrig nej till ett ett bad, särskilt inte efter en löprunda i skogen. 


Malin


Malin tar emot dig och ditt barn på våra älskade Barngympapass! Malin har lagt ridbyxorna på hyllan men älskar att röra på sig i alla former. Hon har ett brett intresse och tycker om allt ifrån gympapass till att ta med sig sin familj ut på en skogstur.


När Malin tar på sig gympadojjorna flödar kreativiteten och hon tar med barnen på en glädjerik och spännande gympastund.