Gruppträning

BARNGYMPA

- för barn födda 2013 och 2014

Vi tränar balans, koordination och motorik på ett roligt och lekfullt sätt.


Inga nyanmälningar för vårterminen 2019


GYMPA FOR FUN/ GYMPA MED SWING

Grym allroundträning!

Till drivande och lustfylld musik kör vi det kompletta passet med kondition, styrka, balans och rörlighet. Passar alla som vill träna och ha kul!

Träning från 15 års ålder.

CIRKELFYS - Favorit i repris!

Gruppträning i ”stationsform” som förutom kondition och styrka, utvecklar din balans, uthållighet och explosivitet. Med funktionella övningar, som aktiverar många olika muskler samtidigt, anpassar du träningen efter din egen förmåga och jobbar utifrån dina förutsättningar på ett roligt och säkert sätt.

Detta gör att cirkelfysen passar alla, såväl nybörjare som vältränade. Vi använder oss av olika typer av redskap för att aktivera och träna hela kroppen i varierande tidsintervaller och repetitioner. Nu kör vi!

Träning från 15 års ålder.


PILATES-matwork

Nybörjarklass i Gunnarsbosalen! Här får du lära dig övningarna och tekniken från grunden. Pilates är en mycket komplett träningsform. Du tränar styrka (såväl statisk som dynamisk), rörlighet och balans.


Träningen gör att du utvecklar en stark och smidig kropp samtidigt som du behärskar mind-body-connection. Du förbättrar din kroppshållning samt minskar oönskade spänningar. Pilatesträningen byggs upp i olika steg så att den passar såväl mindre tränade som elittränade.

Pilkates återutbildar kroppen att röra sig rätt och kroppen kommer på så vis att fungera bättre!

Helt enkelt en optimal träningsform!

Passet hålls i Gunnarsbosalen och du behöver ha med dig egen matta eller liknande.

Träning från 15 års ålder.

DANCE! Nyhet!

Jallabina och Zumba Fitness ligger till grund för vårt dance-pass. Vi kör en rytm per pass och samma rytm i flera veckor innan vi byter.

DANCE passar alla som gillar medryckande musik som får upp både puls och mungipor.

Zumba Fitness: Zumba Fitness är ett roligt och effektivt sätt att motionera på. Det är lätt att att lära sig och du förbättrar din kondition. Med inspiration från traditionell musik så som cumbia, salsa, reaggeton och merengue dansar du till latinska rytmer med glödheta danssteg.

Jallabina: Vii dansar till medryckande musik från Mellanöstern med allt från magdans och dabke till hiphop.

Träning från 15 års ålderPILATES - redskap -Nyhet!

Vi startar terminen med en grundläggande foamrollerklass och utmanar oss vidare allt eftersom vi utvecklar styrka och balans.

Ta chansen att hitta balans i livet med detta lite vingliga redskap, foamroller.


Pilates är en mycket komplett träningsform, där du tränar styrka och kroppskontroll med andningen och kroppshållning i fokus.

Träning från 15 års ålderINTERVALLMIX-Nyhet!

50 minuters intervall träning. Passet riktar sig till alla som vill utmana och utveckla både sin styrka och kondition. Vi börjar med tabataintervaller för att sedan övergå till cirkelträning.

Vi jobbar med funktionella styrkeövningar som aktiverar flera muskler samtidigt. Vi kommer att använda oss av våran egen kropp som verktyg och jobbar även med olika redskap.

Träning från 15 års ålder


BOX INTERVALL -Nyhet!

I detta pass jobbar vi med slag och sparkar med handskar och mitsar. En rejäl genomkörare för kroppen. Effektiv träning där både puls och muskler får en utmaning. Vi jobbar i intervallform.

Träning från 15 års ålder

INNER STRENGHT-Nyhet!

Denna klass är dynamisk i sin form och uppdelad i tre olika delar: Core, Gymnastik och Yoga. I första delen kommer du att få grunderna från Core och funktionell träning, som inkluderar rörelser och positioner som utmanar din stabilitet och balans. I den andra delen kommer du att utmana din styrka, hastighet och kroppskontroll med olika tekniker från gymnastiken. En flödande yogasekvens  avslutar klassen som får dig mer fokuserad och avslappnad.

Inner Strength är ett nytt koncept av Maria Olofsson och Malin Berg.

Träning från 15 års ålder

Copyright © GymMix Habo 2014. All Rights Reserved.